Company Detail

  1. Zentalend
  2. Belgium
  3. Company detail
employer

About “Isabel Emig”

Tudatában kell lenned a döntéseknek, amelyeket mások hozhatnak, és magad is. Tudva, hogyan fogsz reagálni a különböző helyzetekre, stratégiai előnyt adhat, ha megfelelően tudod kezelni. Azonban ez bonyolult lehet, mert gyakran nem rendelkezik az eszközökkel, hogy pontosan elemezze saját elméjét. Ha egy adott helyzetre adott reakciója nem nyilvánvaló (például racionális?), akkor ez nem lehet olyan készség, amit bárki más megtanulhat, akár. Sok póker játékosok egyike a két típusú személyiségek: Azok, akik nagyon magabiztosak képesek végrehajtani az optimális játék, vagy azok, akik másodszor találgatni magukat, ami befolyásolja, hogyan játszanak.

Ha az első kategóriában vagy, akkor sok időt fogsz sikerülni, https://ingyenpokerjatekok.com és ez egy olyan készség, amely nem igényel erőfeszítést. Nagyon ritka, hogy egy pókerjátékos olyan magabiztos legyen, mint gondolnád – általában meg kell gyakorolnod azt a képességet, hogy magabiztos legyél arról, amit tudsz vagy nem tudsz. Ha úgy gondolod, hogy mindig igazad van, és nem hiszed, hogy valaha is tévedsz, akkor valószínűleg nem fogsz jól játszani. Fontos megjegyezni, hogy még akkor is, ha nem tudod legyőzni az ellenfél kezét, ha a legalacsonyabb zsetonnal rendelkezel, megnyeri a kezét.

Tehát így, ez nem arról szól, hogy megverte valakit a kezével, ez arról szól, hogy a legalacsonyabb chip halom. Képzeld el a pókeret, mint egy dinamikus szimfóniát, ahol minden játékos elméje egyedi eszközt játszik. Ahogyan egy ügyes vezető alkalmazkodik a zene tempójához, a mester pókerjátékos alkalmazkodik a játék áramlásához, az olvasási stratégiáiknak az ellenfelek gondolkodásmódjával való összhangba állításával. A szimfónia az alkalmazkodás.

Minden játékos egyedülálló kompozíciót hoz az asztalra, és a dalok megfejtése sokoldalúságot igényel. Az igazi szépség abban rejlik, hogy képes alkalmazkodni az elméd olvasási stratégiájához, ahogy a dallam változik. Lehet, hogy azt mondja: “a játékom egyre szorosabb lesz, legyőzhetem őket, csak meg kell találnom a megfelelő pozíciót ezen a kézen, van néhány jó flush húzás és néhány nagyszerű zsebpár, csak meg kell próbálnom játszani itt!” Vagy azt mondhatja: “Nem tudom legyőzni őket, lazábbnak kell lennem, lehet, hogy szerencsétlen kimeneteleket kapok, de ha keményen játszom, akkor megkaphatnak engem.” Nem, ez nem igaz.” Tehát lehet, hogy van egy sor kéz, hogy ő fog játszani szigorúan a ház ellen, és egy sor kéz, hogy ő fog játszani lazán a ház ellen.

Egyetértek veled, hogy a variancia az, ami megnehezíti a szakembereket. Egyetértek azzal is, hogy eljön az idő, amikor a variancia eléri őket, és szűkebbé válnak, vagy kevésbé lazaak. Ez az extra kártya nagy különbséget jelenthet, de ha megtanulod elemezni a kezedet, miközben vakon játszol, majdnem minden kézben a tetejére kerülsz.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.